2/11/2008 Παραίτηση Ντέμη Νικολαΐδη

Σαν σήμερα, στις 2 Νοεμβρίου του 2008 ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πιο απογοητευτικά συναισθήματα μου θα ήταν μετά από νίκη της ομάδας. Λόγω της συμπεριφοράς του κόσμου σήμερα. Είχα ως στόχο να αλλάξω νοοτροπία στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό δεν είναι καρφί για τον κόσμο, αλλά λάθος δικό μου. Δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος μιας ομάδας που γιουχάρεται όταν πετυχαίνει γκολ. Όσο τραγικοί ήμασταν με τον Θρασύβουλο, τόσο συγκλονιστικοί ήμασταν σήμερα, όπου η ομάδα ήθελε χειροκρότημα και όχι γιούχα.

Μίλησα με τον Δώνη και θα μιλήσω και μετά. Ο μόνος λόγος που έμενα, είναι ο προπονητής και οι παίκτες που τους αγαπάω. Τώρα πρέπει να συσπειρωθούν όλοι δίπλα στην ομάδα. Έχουμε καλύτερο προπονητή και παίκτες από πέρυσι και χρειάζεται ψυχραιμία. Αν έχουν κακή απόδοση δεν σημαίνει πως είναι κακοί παίκτες. Δεν έχω μετανιώσει από τα 20 μου και μετά για καμία απόφαση μου. Κακό στην ομάδα μου δεν έκανα»

Pin It

Ταξίδι στο χρόνο..

Το AEK Today θυμάται και σας παρουσιάζει τι έγινε σαν σήμερα στην ιστορία της ΑΕΚ, σε όλα τα αθλήματα, σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

Στο DNA μας

Οι άλλοι ας κερδίζουνε με νούμερα, εμείς θα κερδίζουμε με την ιστορία μας

Από την ταινία 1968