Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-1
24 Ιανουαρίου 2026 - 19:30
18η Αγωνιστική - Super League (Πρωτάθλημα 2025-2026)
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 η ΑΕΚ αντιμετώπισε στην Τρίπολη τον Αστέρα για τη Super League. Το παιχνίδι ήταν φτωχό σε φάσεις, με την ΑΕΚ να σκοράρει στην πιο ουσιαστική ευκαιρία με το Λούκα Γιόβιτς και το Θωμά Στρακόσα να κατεβάζει ρολά, με αποκορύφωμα τη φανταστική απόκρουση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων στην κεφαλιά του Κετού.
MVP Αγώνα: Θωμάς Στρακόσα
Σκόρερ: 38' Γιόβιτς
Σκορ Ημιχρόνου: 0-1
Σύνθεση Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Άλχο (70' Δεληγιαννίδης), Τριανταφυλλόπουλος, Ιβάνοφ, Σιλά, Τζανδάρης (70' Εντερ), Μούμο (83' Μεντιέτα), Καλτσάς (70' Εμμανουηλίδης), Μπαρτόλο, Κετού, Μακέντα (17' Γιοακίνι)
Προπονητής Αστέρα Τρίπολης: Μίλαν Ράσταβατς
Σύνθεση ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Ρέλβας, Μουκουντί, Ρότα, Μάνταλος (58' Μαρίν), Πινέδα, Κοϊτά (58' Ζοάο Μάριο), Λιούμπισιτς (73' Ελίασον), Βάργκα (73' Ζίνι), Γιόβιτς (91' Καλοσκάμης)
Προπονητής ΑΕΚ: Μάρκο Νίκολιτς
Έδρα: Στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Τρίπολη
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας, Λυκούργος Τσολακίδης 4ος: Φώτιος Πολυχρόνης
Δηλώσεις Μάρκο Νίκολιτς
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 10-15 λεπτά, θα μπορούσαμε να βάλουμε δύο-τρία γκολ σε αυτό το διάστημα. Μετά το ματς ισορρόπησε, βρήκαμε ένα εκπληκτικό γκολ με τον Γιόβιτς και είχαμε ευκαιρίες με τον Βάργκα και τον Μουκουντί.
Κρατάμε το αποτέλεσμα, η εικόνα πρέπει να είναι καλύτερη. Έμαθα ότι σε αυτό το γήπεδο η ομάδα είχε δύσκολα αποτελέσματα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τους τρεις πόντους. Παραμείναμε στην κορυφή και αυτό είναι το σημαντικό.
Ήταν πολύ ευχάριστο που είχαμε τόση στήριξη από τον κόσμο. Αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας, μας έδωσαν ώθηση σε δύσκολες στιγμές. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, κι εγώ και οι παίκτες μου. Είναι κομβική η παρουσία τους είτε εντός είτε εκτός έδρας, μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση».
Στιγμιότυπα - Φάσεις - Γκολ Αγώνα
Παρακάμερα
Συνέντευξη Τύπου - Μάρκο Νίκολιτς

