ΑΕΚ - Λεβαδειακός 2-1
SuperLeague - 1η Αγωνιστική (εξ αναβολής αγώνας) (Πρωτάθλημα 2011-2012)
Με τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή της μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Λεονάρντο, η ΑΕΚ έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού.
Στην αρχή ο Λεβαδειακός προσπάθησε με σούπερ άμυνα μήπως και κλέψει κάποιο βαθμό, αλλά η ανωτερότητα της ΑΕΚ δεν του επέτρεψε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την ήττα.
Τα 3.798 εισιτήρια αποτέλεσαν αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε αγώνα πρωταθλήματος από το 2004 που μετακόμισε η ομάδα στο ΟΑΚΑ.
Σκόρερς: 41'(πεν) και 52' Λεονάρντο // 93' Βασιλείου
Σύνθεση ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Μάκος (59’ Ρίκκα), Βάργκας, Καφές (69’ λ.τ. Μπέλεκ), Λεονάρντο (79’ Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος
Προπονητής ΑΕΚ: Νίκος Κωστένογλου
Σύνθεση Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κουτσόπουλος (Ζουρούδης 73'), Λισγάρας, Βασιλείου, Τομάς, Μαχαίρας, Βιάνα, Μελισσάς, Σάντσες (Φαβάλι 46'), Κόρμπος, Γκρμπιτς (Κοιλιάρας 46')
Προπονητής Λεβαδειακού: Γιώργος Παράσχος
Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδία)
Έδρα: ΟΑΚΑ
Εισιτήρια: 3.798
Τηλεοπτική Μετάδοση: Novasports 4 - 19:00


















